top of page
Information om hypnosterapi pris och bokningsregler.

BOKA HYPNOSTERAPI
PRIS OCH INFORMATION

BOKA HYPNOSTERAPI MED OMTANKE

​Du kan välja mellan att boka tid för hypnos/hypnosterapi på mottagningen i centrala Stockholm eller online. Båda alternativen kan vara lika effektiva även och har sina för- och nackdelar. Du avgör vad som känns och fungerar bäst för dig och det är samma pris vad du än väljer. 
 

Du kan få hjälp med att komma tillrätta med olika typer problem, minska stress, sluta röka, personlig utveckling, gå tillbaka till tidigare liv...Läs mer på de andra sidorna! 

Center Gradient Transparent

HYPNOS & HYPNOSTERAPI PRIS 

Priset är 1000 kr ink moms för 90 minuter. Samma pris gäller oavsett om Du bokar på mottagningen eller väljer en session Online.

På min bokningssida -  www.bokahypnos.nu - hittar du lediga tider och kan enkelt välja den tid som passar dig bäst. Nya tider läggs ut kontinuerligt och du har möjligheten att välja mellan att betala mot faktura eller direkt på plats med Swish.

BOKA HYPNOS I STOCKHOLM

Jag hyr ett rum hos min vän och kollega Thomas Boman och hans terapiverksamhet Basterapi i centrala Stockholm. Mottagningen ligger vid korsningen Sveavägen och Kungsgatan - endast 1 minuts promenad från Hötorgets T-tunnelbanestation. På utsatt tid blir du hämtad nere vid porten. Det finns hiss och givetvis toalett.

BOKA HYPNOS ONLINE 

Du kan även få behandling online. Då ses vi digitalt på nätet istället och jag brukar oftast använda plattformen Zoom. Din uppgift blir då att du, i god tid, går in på länken och kontrollerar att ljud och bild fungerar som det ska. Om du behöver hjälp med detta kontaktar du mig via telefon - nummer finns i mailet med bekräftelse på din beställning.

VIKTIGT ATT KÄNNA TILL NÄR DU BOKAR 

Jag, Mats Karlsson, är Hypnosterapeut inom det som kallas Komplementär & Alternativ Medicin. Detta innebär att jag inte lyder under samma lagar och regelverk som en terapeut inom den etablerade vården.

Det är en självklarhet för mig att följa svensk lagstiftning och jag väljer dessutom att utöva mitt yrke i linje med de etiska riktlinjer som tagits fram av den ideella branschorganisation - International Hypnotists Guild. Du kan läsa om mer om detta under rubriken LAG & ETIK. Genom din bokning bekräftar du att du har tagit del av denna information.
 

Om du undrar något är du givetvis välkommen att kontakta mig via formuläret längst ner på sidan.

ÖVRIG INFORMATION

Gaffa Art Hypnos innehar F-skatt
Gaffa Art Hypnos har ansvars- och praktikförsäkring hos Nordeuropa Insurance.
Gaffa Art Hypnos är kopplat direkt till Epassi vilket gör att du kan använda ditt friskvårdsbidrag direkt.
Även om du inte är kund hos Epassi kan du använda ditt friskvårdsbidrag. Du får då en tydlig faktura som underlag.

Center Gradient Transparent

KONTAKTA
GAFFA ART HYPNOS

Om du behöver hjälp, har någon fråga eller bara vill komma i kontakt med mig kan du fylla i nedanstående formulär. Varmt välkommen!

Tack för att du kontaktar Gaffa Art!

bottom of page