top of page
Hypnos recensioner för Gaffa Art Hypnos

HYPNOS RECENSIONER FRÅN KLIENTER
Gaffa Art Hypnos

Innan man provar hypnos vill många för stämma av med andra personers erfarenheter och upplevelser. Frågorna brukar hopa sig. Fungerar hypnos? Känns det konstigt? Tappar man kontrollen? Är det otäckt? Fick de hjälp av hypnosterapi? Är hypnos farligt?
Jag kan skriva spaltmeter här på hemsidan om mina utbildningar, metoder och mina goda intentioner, men det som faktiskt är viktigast är om mina klienter är nöjda och blir hjälpa - att de upplever ett bra resultat av att använda hypnos.

 

Här kan du läsa hypnos recensioner från några av de klienter som hälsa på hos Gaffa Art Hypnos genom åren.

HYPNOS RECENSIONER & OMDÖMEN HYPNOS

Orange Jacket

"Om du inte provat hypnos tidigare är detta rätt ställe att göra det på, Gaffa är en professionell och lyhörd person som verkligen ger en trygg plats och med stora kunskaper vägleder och hjälper.
Han hjälpte mej att förändra formen på minnen så att de inte är lika svåra att bära på, han hjälpte mej att minska på varningsflaggor i livet 🙂 och dessutom gav mej chansen att prova på olika tekniker som gjorde att jag kände en förändring i kropp och minne direkt på plats.

Rummet är lagom stort och fylls av allt som du vill att det ska fyllas av och vissa saker kommer inte kännas på samma sätt som när man gick in och satte sig i stolen som när man går därifrån i en positiv mening.

Jag rekommenderar verkligen Gaffa Art Hypnos och kan gå i god för den, den har gjort underverk på mej och mitt sinne!"

Gillar Street Food

"Den sessionen du gav mig var mycket kraftfull och jag kände efteråt……Svårt att hitta ord….Men lättad, förundrad och nästan pånyttfödd”

"MYCKET professionellt och framförallt: Det hjälper enormt för att bli possitiv och för att välja rätt väg i din vardag! :-) ♥"

"Upplevde för första gången det jag sökt hos många andra terapeuter. Mådde så mycket bättre efter bara ett online besök med Mats! Och hypnos faller under "alternativa" behandlingar - vilket skämt! Uttalar mig då som läkare ?"

"På ett proffesionellt sätt vägleder Mats in mig på nya tankebanor som blir läkande i själen. Fobier och fantasier från barndomen som fastnat tar nya vägar. Kan varmt rekommendera alla att gå till Gaffa Art Hypnos som vill ändra på ”dåliga” beteenden."

"Otroligt fantastiskt positivt! Jag fick helt nya verktyg att använda för att kunna förstå mej själv bättre. Mycket att smälta och bearbeta..."

man Fiske

"Jag har fått Hypnos av Gaffa vid flera tillfällen, och varje gång är det som att ett skal försvinner och jag kommer lite närmare kärnan i mig själv. Han har en rent otrolig förmåga att hjälpa mig hitta rätt i alla känslor, och jag är alltid styrkt, lugn och gladare efter varje hypnostillfälle. Jag är oändligt tacksam över hans hjälp och önskar att fler skulle prova Hypnoscoaching med GAFFA ART HYPNOS!"

"...Otroligt tacksamt att äntligen kunna njuta av mitt hus, område, soffa? Så trygg jag är här och så trygga mina barn är! Tack för att jag fick träffa dig. Tack för att du tände ljus!”

"Enkelt att boka. Mats hade ett professionelt och förtroendefullt bemötande under hela sessionen, behaglig röst och framtoning.

Rummet var litet men det gav mej lugn och ro i den sköna fåtöljen. Återstår att se om det hjälper mej vidare i mina utmaningar."

bottom of page