top of page
Verkar hypnos farligt på den här bilden? Läs recensioner om hypnos hos Gaffa Art.

ÄR HYPNOS FARLIGT? - RECENSIONER & OMDÖMEN

ERFARENHETER AV HYPNOS HOS GAFFA ART

Är hypnos farligt? - Innan du bokar tid för hypnosterapi kan det kännas bra ta del av erfarenheter från andra som redan har provat. Jag misstänker att du har massor av frågor och funderingar som du gärna vill få svar på innan du tar steget fullt ut.

 

  • Fungerar hypnos eller är det fejk? 

  • Kan hypnos få mig att sluta röka? 

  • Kan man tappa kontrollen helt med hypnos? 

  • Är det läskigt att vara i hypnos? 

  • Fick du hjälp av hypnosen? 

  • Finns det något omdöme av hypnos hos Gaffa Art? 

  • Är alla mottagliga för hypnos? 

  • Kan man vara i hypnos när att man inte vet om det?​​ 

  • Kan man må bättre med hjälp av hypnos?

 

Svaren på frågorna blir givetvis olika beroende på den tillfrågade personens erfarenheter och upplevelser. Den här sidan fokuserad på klientens subjektiva upplevelse av effekterna av hypnos. Mina svar på frågorna hittar du på sidan om hypnos: Vad är hypnos?

Center Gradient Transparent

HOLLYWOODS HYPNOTISKA INVERKAN

De flesta av frågorna bero nog på att alla myter och föreställningar om vad hypnos är och vad det kan ställa till med. Hollywood och andra filmproducenter har, genom åren, gjort sitt bästa för att ge oss en mycket konstig bild av hypnos.

 

I otaliga filmer har vi sett magiska män (nästan alltid män) hypnotisera människor att göra hemska eller fasansfulla saker mot deras vilja. Det är inte så det fungerar!! 

...BEVISAR ATT HYPNOS FUNGERAR

Däremot har många blivit hypnotiserade av filmernas suggestioner och planterat en falsk sanning. Något som jag skulle vilja kalla en toxisk trance då den bara skapar ångest och oro.

 

Men jag ser det som ett tydligt bevis på att hypnos funkar väldigt bra. :-)

Till skillnad från i filmernas värld så känner de flesta inget obehagligt alls. Istället upplever många att hypnos är ett tillstånd som får dem att uppleva en skön kontroll, tillit och trygghet. Vilket betyder att hypnos kan hjälpa dig på många sätt och dessutom är ett säkert och avslappnat tillstånd.​

Kärlek kan vara ett bevis på att hypnos fungerar!

VAD SÄGER KLIENTERNA?

Jag kan skriva spaltmeter här på hemsidan om mina utbildningar, metoder, mina goda intentioner och att det hypnotiska tillståndet är fantastiskt. Men vad som faktiskt är viktigast är att de som söker min hjälp blir nöjda och får hjälp. 

Man kan nog inte hitta bättre information om detta än genom att ta del av mina klienters omdömen av terapi hos mig. Med tanke på vad de skriver om sina upplevelser så verkar användning av hypnos verkligen inte vara något att oroa sig för. Men jag låter dig bilda din egen uppfattning själv.

Om du blir nyfiken på att veta mer så är du välkommen att boka en tid eller kontakta mig.

Center Gradient Transparent

RECENSIONER AV HYPNOS HOS GAFFA ART

En trygg plats

"Om du inte provat hypnos tidigare är detta rätt ställe att göra det på, Gaffa är en professionell och lyhörd person som verkligen ger en trygg plats och med stora kunskaper vägleder och hjälper.
Han hjälpte mej att förändra formen på minnen så att de inte är lika svåra att bära på, han hjälpte mej att minska på varningsflaggor i livet 🙂 och dessutom gav mej chansen att prova olika tekniker som gjorde att jag kände en förändring i kropp och minne direkt på plats.
Rummet är lagom stort och fylls av allt som du vill att det ska fyllas av och vissa saker kommer inte kännas på samma sätt som när man gick in och satte sig i stolen som när man går därifrån i en positiv mening.
Jag rekommenderar verkligen Gaffa Art Hypnos och kan gå i god för den, den har gjort underverk på mej och mitt sinne!"

Mådde så mycket bättre

"Upplevde för första gången det jag sökt hos många andra terapeuter. Mådde så mycket bättre efter bara ett online besök med Mats! Och hypnos faller under "alternativa" behandlingar - vilket skämt! Uttalar mig då som läkare ?"

Pånyttfödd

"Den sessionen du gav mig var mycket kraftfull och jag kände efteråt……Svårt att hitta ord….Men lättad, förundrad och nästan pånyttfödd”

Vill du hitta hem till dig själv? Testa hypnos!

Närmare kärnan

"Jag har fått Hypnos av Gaffa vid flera tillfällen, och varje gång är det som att ett skal försvinner och jag kommer lite närmare kärnan i mig själv. Han har en rent otrolig förmåga att hjälpa mig hitta rätt i alla känslor, och jag är alltid styrkt, lugn och gladare efter varje hypnostillfälle. Jag är oändligt tacksam över hans hjälp och önskar att fler skulle uppleva Hypnoscoaching med GAFFA ART HYPNOS!"

Nya verktyg

"Otroligt fantastiskt positivt! Jag fick helt nya verktyg att använda för att kunna förstå mej själv bättre. Mycket att smälta och bearbeta..."

Förtroendefullt bemötande

"Enkelt att boka. Mats hade ett professionelt och förtroendefullt bemötande under hela sessionen, behaglig röst och framtoning.  Rummet var litet men det gav mej lugn och ro i den sköna fåtöljen. Återstår att se om det hjälper mej vidare i mina utmaningar."

Du tände ljus

"...Otroligt tacksamt att äntligen kunna njuta av mitt hus, område, soffa?

Så trygg jag är här och så trygga mina barn är!

Tack för att jag fick träffa dig. Tack för att du tände ljus!”

Rätt väg i vardagen

"MYCKET professionellt och framförallt: Det hjälper enormt för att bli possitiv och för att välja rätt väg i din vardag! :-) ♥"

Jag får input

"Är nöjd med samtalet/seansen. Tycker jag får input av dej som jag först funderar på och så anammar."

Nya tankebanor

"På ett proffesionellt sätt vägleder Mats in mig på nya tankebanor som blir läkande i själen. Fobier och fantasier från barndomen som fastnat tar nya vägar.

Kan varmt rekommendera alla att gå till Gaffa Art Hypnos som vill ändra på ”dåliga” beteenden."

bottom of page